logotype
PREVCLOSE XNEXT

Warning: Division by zero in /var/www/WebSites/www.visbydansskola.se/wp-content/themes/Simpler/functions.php on line 519

Warning: Division by zero in /var/www/WebSites/www.visbydansskola.se/wp-content/themes/Simpler/functions.php on line 519

Sandra Svensson

Danslärare i hiphop, streetjazz & tävlingsdans

Sandra har dansat hos oss sedan 6 års ålder och har dansat de flesta stilarna.
År 2015 börja hon undervisa på Visby Dansskola efter några terminer som assistent. Sandra är utbildad och licensierad danslärare via SDO (Sveriges Dansorganisation).

Sandra har tävlingsdansat sedan 2009 och har tillsammans med gruppen NRJ representerat Sverige i EM och VM. 2017 tog NRJ titeln som Nordiska Mästare. 

På Sandras lektioner fokuserar hon på att alla ska ha kul och att man ska få lära sig så mycket som möjligt. Under hennes år som dansare har hon ständigt försökt hitta sin egna stil och det är något hon också vill lära sina elever. Sandra vill inspirera, peppa och coacha dansarna till att bli deras bästa jag. Sandra ägnar även en viss lektionstid åt freestyle på sina hiphopklasser då hon tycker det är lärorikt och som har hjälpt henne att utvecklas mycket som dansare. 

Sandra säger:
”Mina största styrka inom dansen skulle jag säga är min extrema passion för sporten och undervisningen. Jag älskar att se mina elever utvecklas, vilket gör att jag peppar dem till max. Det allra viktigaste är att mina elever känner att mina lektioner ger dem något och att vi sprider skön energi på mina klasser.”